Avilai Szent Teréz Templom

Avilai Szent Teréz Templom
Avilai Szent Teréz Templom
Ennek a felületnek felelős kezelője Varga Péterné/ Pável Márta katolikus hittanár. Célunk őskeresztény módon élni és az evangéliumot, a Bibliát, Isten szavát nem elferdítve, hanem Jézus Krisztus tetszésének megfelelően tovább adni. A Biblia örökéletű, szavaihoz tolmácsolni fogjuk a mélyebb megértést is. A legfrissebb írások alább érhetőek el.

2020. március 2., hétfő

RÓLUNK SASOKRÓL

 Bemutatkozásunk.

Jn 16.12-13
Még sok mondanivalóm volna,

de nem vagytok hozzá elég erősek.
 Hanem amikor eljön az Igazság Lelke,

ő majd elvezet benneteket a teljes igazságra.

Nem magától fog beszélni,

                           azt mondja el, amit hall, és a jövendőt fogja hirdetni nektek.

 

aquila.png 

 

Ennek a felületnek felelős kezelője Varga Péterné/ Pável Márta katolikus hittanár.

 

Az AQUILA katolikus hitű közösséget több mint 30 éve hoztam létre, jelenleg 15 fogadalmat tett tagunk van, kissé lazább körben kb. 30 fő, és a legtágabb körben összesen kb. százan vagyunk. Ez sajnos nem olyan nagy szám, mert nagyon nehéz és kemény utat vállaltunk az Isten felé való haladásunkban, így a gyengébbek folyamatosan, de különböző okokra hivatkozva kiesnek.

Az írások többségében Pável Mártától származnak (ízelítő  sasgondolat.blogspot.com felületen olvasható)de az AQUILA minden tagjának írását megjelentetjük.  /A képen a fogadalmas csoport van, csak Kinga nincs még jelen.)

A csoport neve SAS = AQUILA, angyal szimbóluma, templomokban lehet látni különböző megjelenési formákban.

Célunk őskeresztény módon élni és az evangéliumot, a Bibliát, Isten szavát nem elferdítve, hanem Jézus Krisztus tetszésének megfelelően tovább adni. A Biblia örökéletű, szavaihoz tolmácsolni fogjuk a mélyebb megértést is.

Az egész életünk ezt tükrözi.121.jpg

Saját kézzel építettünk egy templomot Tószegen (ami hivatalosan gabonatároló, ja Isten terméséé...). A főképen a templombelső látszik. Most (2019.) készül a stáció sorozat kültérre, aug. 20-án adjuk át Istennek. A templom előtti aranyozott keresztet is mi készítettük.   Célunk, hogy tartalmas, nem a világnak megfelelő, hanem Istennek tetsző életet éljünk, és erre segítsük az embertársainkat az írásainkkal (is). Írásaink sokszor kemények, de Isten igazságát mondják. Szeretnénk minden embert felrázni, és Istenhez visszavinni. 

Kérjük, nyitott szívvel és megértő szeretettel fogadják sorainkat, amiket elsősorban Önök miatt írunk, kedves Olvasóink. Azt, aki Isten felé őszintén és jó szándékkal törekszik, Őt segíteni akarjuk, hogy valóban találkozhasson Vele a végtelen boldogságban.

Lehetőségük van írásokat is beküldeni a martatsas@gmail.com címre, ugyanitt esetleg találkozót is kérni velünk. Köszönjük a figyelmüket.

Jn 15.16
Nem ti választottatok engem, hanem én választottalak benneteket, s arra rendeltelek, hogy menjetek, teremjetek gyümölcsöt, maradandó gyümölcsöt. Akkor mindent megad nektek az Atya, amit a nevemben kértek tőle
.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

 Katalin szültetésnapjára 53 évet éltél, Isten haza hívott. Ma lennél 54 éves drága gyermekem. Kérem, Isten soha ne engedjen el. MARY ELIZAB...