Avilai Szent Teréz Templom

Avilai Szent Teréz Templom
Avilai Szent Teréz Templom
Ennek a felületnek felelős kezelője Varga Péterné/ Pável Márta katolikus hittanár. Célunk őskeresztény módon élni és az evangéliumot, a Bibliát, Isten szavát nem elferdítve, hanem Jézus Krisztus tetszésének megfelelően tovább adni. A Biblia örökéletű, szavaihoz tolmácsolni fogjuk a mélyebb megértést is. A legfrissebb írások alább érhetőek el.

2019. december 31., kedd

Pável Márta FONTOS FELISMERÉSEM A 2020 ÉS TOVÁBBI ÉVEK KÖNNYEBBÉ TÉTELÉRE

 Pável Márta

FONTOS FELISMERÉSEM A 2020 ÉS TOVÁBBI ÉVEK KÖNNYEBBÉ TÉTELÉRE

Vélem, nagy igazságot tudtam megfogalmazni. 20.19.12.30.

Eddig is tudtam, de most másként is összeállt, hogy a negatív erő leszedi a fényünket, az erőnket.  

Amikor egy gyenge, fénytelen ember piszkálja, szemétkedik, sértegeti a fejlettebb, fényesebb embertársát, azt /tudat alatt is/ azért teszi, hogy energiát raboljon tőle, mint ahogyan az ördög is a fényesebb lényekből él. (Ha emelkedettebb lenne, nem sértegetne, nem bántan senkit sem, hanem mélységesen szeretne.)

Tehát addig idegesíti a fényesebbet, míg az kiborul (s ez az ő hibája) és akkor részben, egy időre veszít a fényéből, amit ő, a gonoszabb szépen beszív magába. S egy darabig el van vele, majd újra megismétli azzal, akitől legtöbbet tud lecsapolni. Ergo fényvámpír, és nem engedi el, hol jobban, hol kevésbé, de ragaszkodik az áldozatához, mert élnie kell. Megoldás - ami nagyon nehéz - nem szabadna felvenni a kesztyűt, akkor keresne mást. Persze ez sem jó a másiknak. Nos ilyen az élet.

BÉKÉS, BOLDOG 2020 ÉVET KÍVÁNOK MINDEN KEDVES OLVASÓNAK.

fb_img_1511843682777.jpgA KÉP FORRÁSA FB

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

 Katalin szültetésnapjára 53 évet éltél, Isten haza hívott. Ma lennél 54 éves drága gyermekem. Kérem, Isten soha ne engedjen el. MARY ELIZAB...